Siófok, Bajcsy-Zs. U. 232.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8.00-16.00

Szombat: 8.00-12.00

Tel:84/506-907

Mobil:+36 30/9895-919

csempebazis@csempebazis.hu

Megvalósult álmokRólunk

Megvalósult álmok:

A Csempebázis nem egyszerűen egy csempebolt, sokkal inkább a burkolások szakértője. Csapatunk igyekszik a kor követelményeinek megfelelve nem csak a csupasz terméket eladni, hanem egy komplett életérzést, stílust, harmóniát átadva, az Ön igényeit kielégíteni. Szívesen állunk rendelkezésére írásos anyagainkkal, anyagszükséglet számítással, szakmai tanácsadással, tervezéssel, ötletekkel, házhoz szállítással.

Hogy a kivitelezés is tökéletes legyen, a velünk kapcsolatban álló szakemberek ismereteit továbbképzési programjainkkal bővítjük.

Jelenleg több mint 20 burkolóanyag gyártó cég termékeit forgalmazzuk, de partnereink száma folyamatosan növekszik. Üzletünkben megtalálhatóak hazai gyártású csempék és padlólapok (Gamma Kerámia, Zalakerámia), de szerepelnek termékpalettánkon olasz, lengyel, horvát, cseh, és német ( Paradyz, Pilch, Pamesa,Tubadzin,Imola, Padana,Rako,Cerrad) gyártású burkolóanyagok is.

Ragasztás technikai segédanyagok közül a Kerakoll és az Ardex ragaszóit, fugázóit ajánljuk. Külön öröm számunkra, hogy az Ardex csoport termékeinek kizárólagos forgalmazói vagyunk Siófok vonzáskörzetében.

Hideg és meleg burkolatokhoz használatos fém és műanyag élvédők, profilok, távtartók széles választékák kínáljuk. ( Viarprofil, Péplast, Marley)

A burkoláshoz szükséges termékeken kívül kínálunk még üvegmozaikokat és üvegtéglákat, homlokzati és kerítés burkolásra alkalmas klinker, illetve gránit termékeket.

Megkezdtük a forgalmazását a játszótereken alkalmazott, az Uniós előírásoknak is megfelelő gumi téglának is.

Bővebb információt talál termékeinkről, a termékek menüpont alatt.

www.kerakoll.com
www.zalakeramia.hu
www.imolaceramica.it
www.casalgrandepadana.com
www.cersanit.com
www.pamesa.com
www.paradyz.com
www.pilch.com
www.uvegmozaik.hu
www.rako.hu
www.cerrad.pl

Ezzel alapvetően korlátlan lehetőséget biztosítunk leendő vásárlóink számára.

Csempe-Bázis Kft.
8600 Siófok, Bajcsy-Zs.u.232.
Telefon:84-506-907, 30-9895-919

A minőséget képviseljük Hutvágnerné Jutka vezetésével!

 
  domainLAKÓPARK beta